Tehosta kohteesi myyntiä

Autamme nostamaan myyntikohteesi uudelle tasolle korkealaatuisen virtuaalisisustuksen avulla. Virtuaalisisustus auttaa asiakasta hahmottamaan eri huonetilat ja niiden potentiaalit, sekä vahvistaa positiivista mielikuvaa.

Virtuaalisisustus on voimakkaasti kasvava suuntaus sisustussuunnittelussa ja kiinteistönvälityksessä.  Virtuaalisisustus tarkoittaa sitä, että kalusteet ja muu sisustus lisätään valokuvaan 3D-mallin avulla. Näin luodaan mielikuva siitä miltä asunto (tai esim. toimisto) näyttää hyvin ja laadukkaasti sisustettuna. Huonekalut auttavat hahmottamaan tilan mittasuhteita ja välimatkoja. Virtuaalisisustuksella on myös mahdollista luoda tilaan tunnelma. Tulet ihastumaan luomiimme virtuaalisisustuksiin heti ensi silmäyksellä!

Virtuaalisisustus tehostaa ja nopeuttaa tutkitusti kohteen myyntiä. NAR*:n tilastojen mukaan 94% kiinteistönvälittäjistä vahvistaa virtuaalisisustuksen hyödyt: se lisää ihmisten kiinnostusta kohteeseen ja voi lyhentää myyntiaikaa jopa 50%. Erittäin kysytyissä ja kilpailluissa kohteissa tasokas virtuaalisisustus voi auttaa jopa kohteen myyntihinnan nousemisessa.

*National Association of Realtors on Yhdysvaltain suurin kiinteistönvälittäjien ammattijärjestö yli 1,2 miljoonalla jäsenellä.

Referenssit

Liu'uta keltaista ympyrää oikealta vasemmalle ja ihastu!

Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen

Tilaus

Näin tilaat virtuaalisisustuksen

virtuaalisisustus_symbol1

Lähetys

Lähetä meille virtuaalisisustettavat valokuvat, asunnon pohjapiirustus, sekä toive sisustustyylistä. Halutettasi voit liittää mukaan myös referenssikuvia sisustustyylistä, jota toivoisit.

virtuaalisisustus_symbol2

Sisustus

Me teemme luovan työn ja sisustamme kuvat virtuaalisesti käyttäen 3D-tekniikkaa. Kuvat viimeistellään kuvanmuokkauksen avulla mahdollisimman korkealaatuisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

virtuaalisisustus_symbol3

Valmis!

Toimitamme sinulle valmiit virtuaalisisustetut kuvat sovitun mukaisesti. Asiakkaasi tulevat ihastumaan kuviin!

Hinnasto

1 kuva

125
+ alv. 24%
1 virtuaalisisustettu valokuva
Toivomasi tyylin mukaan esim. Skandinaavinen sisustus
Valmis 2 arkipäivässä

3 kuvan paketti

350
+ alv. 24%
3 virtuaalisisustettua valokuvaa
Toivomasi tyylin mukaan esim. Skandinaavinen sisustus
Valmis 2 arkipäivässä

5 kuvan paketti

550
+ alv. 24%
5 virtuaalisisustettua valokuvaa
Toivomasi tyylin mukaan esim. Skandinaavinen sisustus
Valmis 2 arkipäivässä

Yli 5 kuvan paketteihin lisätään pakettihintaan +100€ /kuva.
esim. 7 kuvaa = 550€ + 100€ + 100€ = 750€ (+alv. 24%).

Hinta ei sisällä kohteen valokuvausta. Toteutamme virtuaalisisustukset valmiisiin ammattilaisen ottamiin valokuviin. Pakettihinnat edellyttävät, että kaikki virtuaalisisustettavat kuvat ovat samasta kohteesta (esim. asunnosta). Myös toimistojen virtuaalisisustaminen onnistuu. Kysy lisää!

Katso lisää referenssejä esitteestämme

Yritys

AITO Graphics on Helsingissä vuonna 2015 perustettu visuaaliseen suunnitteluun erikoistunut yritys. Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys ja korkeatasoinen työnjälki. Jos haluat parasta laatua - parhaaseen hintaan, niin me olemme valintasi.

Yhteystiedot

Riku Haaramäki 
Visual Designer

Puh.     +358 505282914

Sähköposti     toimisto@aitographics.fi